Oosterse lunch met geitenkaas en quinoa

Oosterse lunch met geitenkaas en quinoa

Ingrediënten
1 pakje (200g) Président 12 Petits Chèvres Frais
250g gekookte quinoa, afgekoeld (100g rauw)
250 - 300g trostomaatjes
6 dadels
100g sla (mengeling naar keuze)
3 el. olijfolie
1 el. wijnazijn
Zout en peper
Bereiding
1. Doe de quinoa in een slakom. Voeg de in 6 gesneden tomaatjes, de grof gehakte sla en de gesneden dadels zonder pitten toe.
2. Klop de wijnazijn en de olie met wat zout en peper. Giet deze dressing over de salade en meng het.
3. Leg er de schijfjes Petits Chèvres Frais bij en meng voorzichtig. Serveer de salade lekker koel en vers. Dit recept is ideaal om met een restje gekookte quinoa een heerlijke lunch te maken.
Je kan ook een beetje honing gebruiken.
Tip